Wednesday, June 24, 2009

MADU LEBAH ASLI UNTUK DIJUAL




Kepada sesiapa yang inginkan madu lebah asli, bolehlah menghubungi penulis melalui blog ini atau ym(joshildivo) untuk keterangan lanjut. RM28 sebotol sos, lebih kurang 330g.

Sumber: Hutan pantai sekitar pantai Setiu Terengganu. Kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai aktivitimencari madu lebah ini boleh juga menghubungi penulis sementara musim lebah masih ada. Antara bulan 5-bulan 8.

Terdapat banyak khasiat madu lebah, antaranya ialah sebagai antibiotik badan, sakit jantung, darah tinggi, asma, tenaga batin dan sebagainya. ianya sesuai dengan banyak jenis penyakit.

6 comments:

Nafastari said...

Wahh!! Mung cari lebah sendiri ke?

wanahaf said...

aku just follow pencai lebah, then aku beli ngan diorang. hehe.yg penting that is yang betul2 original.

wan storm said...

aku nak tempah gak la madu mung ni, tlg atar mari barang 2 btl, seberapa segera!

wanahaf said...

demo try tanye pi, hari tu die balik, dia ada ambik 4 botol.payoh doh la kawe nok ngatar guano ko demo....

mercAfiq said...

pinjam gmbor jap, nk jual madu hok.. hehe

zam said...

lilin lebah ada ke..brpa hrga..